top of page

Σε ισχύ από σήμερα οι νέες τιμές διοδίων στην Πελοπόννησο, στην Ιόνια Οδό και στη Νέα Οδό

Αναλυτικά οι αναπροσαρμογές στις χρεώσεις που ισχύουν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 7 Ιανουαρίου


Μικρές αυξήσεις από 5 έως 10 λεπτά του ευρώ ισχύουν από σήμερα τα ξημερώματα στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη, για συγκεκριμένες κατηγορίες οχημάτων και σε ορισμένους σταθμούς διοδίων.



Παράλληλα, αναπροσαρμογές των τιμών έχουμε επίσης στη Νέα οδό και στην Κεντρική οδό, καθώς και στην Ιόνια Οδό βάσει της τιμαριθμικής προσαρμογής. Τα νέα τέλη παρουσιάζονται αναλυτικά ανά αυτοκινητόδρομο, σταθμό διοδίων και κατηγορία οχήματος στους παρακάτω πίνακες.

Νέα Οδός

Στην Ιόνια Οδό, τα μεσάνυχτα της Τρίτης 9 Ιανουαρίου προς Τετάρτη 10 Ιανουαρίου (ώρα 00:01) θα ξεκινήσει και η λειτουργία του πλευρικού σταθμού Γαβρολίμνης, με τον οποίο και ολοκληρώνεται το σύστημα χρέωσης του αυτοκινητοδρόμου. Τα διόδια τέλη ανά κατηγορία οχήματος θα είναι τα εξής:




Κεντρική Οδός

Υπενθυμίζεται, ότι ο οδηγός που πληρώνει διόδιο τέλος σε μετωπικό σταθμό δεν πληρώνει ξανά σε πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης, στο ίδιο ταξίδι. Αντιστοίχως, οδηγός που πληρώνει διόδιο τέλος σε πλευρικό σταθμό δεν πληρώνει και σε μετωπικό ή άλλον πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης, στο ίδιο ταξίδι.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι όλοι οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τον αυτοκινητόδρομο που διαχειρίζεται, λειτουργεί και συντηρεί η Κεντρική Οδός μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν τον πομποδέκτη Kentriki Pass για γρήγορες και άνετες ηλεκτρονικές διελεύσεις. Το Kentriki Pass στο πλαίσιο συνεργασία με τη Νέα Οδό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. από Μεταμόρφωση έως και Σκάρφεια Φθιώτιδας, καθώς και στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού, από Αντίρριο έως Ιωάννινα.


*Με κόκκινο χρώμα παρουσιάζονται οι τιμές που έχουν αυξήσεις και με μαύρο χρώμα παρουσιάζονται οι τιμές που παραμένουν αμετάβλητες σε σύγκριση με το 2017.

Σημαντικές Δημοσιεύσεις
Πρόσφατες Δημοσιεύσεις
Αρχείο
Ετικέτες
Ακολουθήστε μας
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page