top of page
Carefree Drive
Carefree Drive

Γιατί να ασφαλίσω το σπίτι μου;

Στην χώρα μας έχουμε μεγάλο αριθμό πυρκαγιών κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.
H Ελλάδα είναι χώρα με υψηλή σεισμικότητα.
Η Ελλάδα είναι η χώρα με το υψηλότερο ποσοστό ιδιοκατοίκησης.
Οι καταστροφές από φυσικά φαινόμενα (πλημμύρες - χαλαζοπτώσεις - πτώσεις δέντρων κλπ.) έχουν αυξηθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια λόγω της κλιματικής αλλαγής.
Σε πολλές περιπτώσεις, η  κατοικία έχει αποκτηθεί με στεγαστικό δάνειο. Η συγκεκριμένη ασφάλεια ονομάζεται ασφάλεια ενυπόθηκης κατοικίας.
Στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της εποχής μας, γνωρίζοντας τους κόπους σας για μια καλύτερη ζωή

Η ασφάλιση κατοικίας είναι περισσότερο αναγκαία, γιατί σε περίπτωση ζημιάς, οι ιδιοκτήτες δεν έχουν τους πόρους να την αντικαταστήσουν με δικά τους χρήματα αλλά ούτε και τη δυνατότητα δανειοδότησης.
Το κόστος ενός ασφαλιστηρίου κατοικίας δεν είναι ακριβό.
Είναι πολύ πιο οικονομικό από το κόστος ασφάλισης του αυτοκινήτου σας!

Ενδεικτικά με την  χαμηλότερη τιμή της αγοράς μόλις 1€/τ. μ. το χρόνο!
Δηλαδή για μια  κατοικία 70 τ.μ. τα ετήσια ασφάλιστρα είναι μόνο 70€! το χρόνο!!!

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Όπου και να πας, ακόμη και στον παράδεισο, θα σου λείψει το σπίτι σου!

Το σπίτι μας είναι ο χώρος στον οποίο περνάμε μεγάλο διάστημα της ζωής μας, και πολλές όμορφες στιγμές. Αποτελεί όμως και ένα ξεχωριστό περιουσιακό στοιχείο. Κατανοώντας λοιπόν ποσό σημαντικό είναι για εσάς, σας προσφέρουμε ειδικά μελετημένα ασφαλιστικά προγράμματα, που ανταποκρίνονται σε ένα πλήθος κινδύνων, για την ασφάλιση της κύριας & εξοχικής κατοικίας, το στεγαστικό σας δάνειο και τους κοινόχρηστους χώρους. Γιατί θέλουμε να είμαστε πάντα δίπλα σας, προσφέροντας σας ουσιαστικές λύσεις.

Καλύψεις

 • Ζημιές στο κτίριο
  Από αιτίες όπως: πυρκαγιά, πυρκαγιά από δάσος, φυσικές καταστροφές, διαρροή, κεραυνό, έκρηξη από κάθε αιτία, διάρρηξη, κακόβουλες και τρομοκρατικές ενέργειες, κλοπή κ.α. 

 • Σωληνώσεις
  Υδραυλικές και αποχετευτικές σωληνώσεις , σωληνώσεις κλιματισμού, σωληνώσεις θέρμανσης και ο λέβητας κεντρικής θέρμανσης κ.α. 

 • Περιφερειακά
  Περιφερειακές δομές όπως η πισίνα, το γκαράζ, οι πέργκολες, ο ηλιακός θερμοσίφωνας, τα φωτοβολταϊκά συστήματα κ.α. 

 • Περιεχόμενο
  Ηλεκτρονικός εξοπλισμός, ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα, περιεχόμενο ιδιαίτερης αξίας (πολύτιμα αντικείμενα, τιμαλφή, κοσμήματα, έργα τέχνης κ.α.).

Πλήρης Προστασία

Η απόλυτη αίσθηση ασφάλειας για το σπίτι μας, το προσωπικό μας καταφύγιο!

Το ασφαλιστικό μας γραφείο σας προσφέρει πακέτα ασφάλισης κατοικίας, με στόχο την απόλυτη κάλυψή της. Πρόκειται για ολοκληρωμένες λύσεις προστασίας έναντι κάθε κινδύνου, που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες αλλά και ενοικιαστές. Τα προγράμματά μας προσφέρουν σημαντικές επιβραβεύσεις και μία πλήρη γκάμα καλύψεων, σε ιδιαίτερα προνομιακά κόστη. Είναι σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, διαφυλάττουν αποτελεσματικά την περιουσία σας και εξασφαλίζουν την ομαλή συνέχιση της ζωής σας. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε τις καλύψεις που εσείς κρίνετε απαραίτητες για να σχεδιάσετε ένα προσωποποιημένο πρόγραμμα ασφάλισης. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε τη λύση που θέλετε, με τις καλύψεις που χρειάζεστε.

Το παίρνουμε προσωπικά!

ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ

Προτιμάτε να τα πούμε από κοντά; Κι εμείς το ίδιο! Κανονίστε τώρα ένα ραντεβού με τον εξειδικευμένο, για την ανάγκη σας, σύμβουλό μας! Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε και να λύσουμε κάθε σας απορία πρόσωπο με πρόσωπο!

bottom of page