top of page

Προστασία από τους καλύτερους στο χώρο!

Είτε χρειάζεστε ασφάλιση για την επιχείρησή σας είτε για προσωπική σας ζωή και περιουσιακά στοιχεία, έχουμε την εμπειρία για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την πολιτική ασφάλισης που είναι κατάλληλη για εσάς. Είμαστε αποφασισμένοι να σας προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών με συνέπεια, σεβασμό και ποιότητα, πάντα στις καλύτερες τιμές.

Δείτε το φάσμα των ασφαλιστικών μας πακέτων και μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!

Piggybacks

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Η οικογένεια δεν είναι απλά κάτι σημαντικό. Είναι τα πάντα!

Προσφέρουμε διαφορετικά πακέτα προσαρμοσμένα για να ικανοποιούν τις προσωπικές, συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες σας. Πείτε μας τις απαιτήσεις της οικογένειάς σας και οι έμπειροι σύμβουλοί μας θα δημιουργήσουν ή θα προσαρμόσουν ανάλογα ένα σχέδιο ασφάλισης. Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να διαμορφώσει εξατομικευμένες προτάσεις βάσει των στοιχείων που μας παρέχετε. Είμαστε εδώ για να σας εκπροσωπούμε και να βεβαιωθείτε ότι θα συνάψετε το καλύτερο δυνατό ασφαλιστικό πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Smiling in Class

ΑΤΟΜΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Tο μεγαλύτερο δώρο που μπορείτε να δώσετε στην οικογένειά σας και στον κόσμο είναι ο υγιής εαυτός σας!

Εγγυόμαστε ότι οι πελάτες μας εξασφαλίζουν ατομικά νοσοκομειακά προγράμματα της καλύτερης ποιότητας, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Με πολυετή εμπειρία από το 1990, καταλαβαίνουμε κάθε μοναδική ασφαλιστική ανάγκη των πελατών μας. Με το Master Group να σας εκπροσωπεί, η ασφαλιστική σας διαδικασία θα είναι απαλλαγμένη από προβλήματα και εύκολη στην κατανόηση.

Young Guy Outside
Smiling Mature Woman with Gray Hair

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

 Ζήστε έτσι ώστε όταν τα παιδιά σας σκέφτονται τη δικαιοσύνη, τη φροντίδα και την ακεραιότητα, να σκέφτονται εσάς.

Ως γονέας, επιθυμείτε μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη ζωή για το παιδί σας. Από την πρώτη στιγμή της γέννησής του, φροντίζετε κάθε ημέρα να μην του λείψει κανένα αγαθό. 
Έχετε προνοήσει όμως για το μέλλον του; 
Με τα νοσοκομειακά προγράμματα παιδιού συμμετέχετε έμπρακτα στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για το παιδί σας, εξασφαλίζοντάς το από τη στιγμή της γέννησής του. Αν ενδιαφέρεστε να καλύψετε τη νοσοκομειακή ή / και την εξωνοσοκομειακή περίθαλψη του παιδιού σας, το πρόγραμμα που θα έχετε επιλέξει, θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε στο αυξημένο κόστος μιας ενδεχόμενης νοσηλείας.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το μέλλον εξαρτάται από τις αποφάσεις του παρόντος!

Το Master Group βοηθά τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο ασφαλείς από το 1990, παρέχοντας στους πελάτες μας το καλύτερο σχέδια σύνταξης στον κλάδο. Ξοδεύετε πάρα πολύτιμο χρόνο σκεπτόμενοι τι θα μπορούσε να σας συμβεί στο μέλλον; Μην ανησυχείτε! Είμαστε εδώ για να συνθέσουμε μια πολιτική που ανταποκρίνεται καλύτερα στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Grey House

Εξωνοσοκομεικά Προγράμματα

Καλύτερα το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν

H υγειονομική περίθαλψη αποτελεί το πρώτιστο αγαθό για κάθε άνθρωπο και κάθε πολιτισμένη κοινωνία είναι υποχρεωμένη να την παρέχει στα μέλη της, ανεξάρτητα από το φύλο, την ηλικία, την οικονομική ή οικογενειακή κατάσταση. Δυστυχώς, όμως, η πραγματικότητα απέχει πολύ. Το κοινωνικό κράτος, ακόμα και στις καλύτερες περιόδους του, παρείχε μεν υγειονομική περίθαλψη, σχεδόν σε όλους, αλλά με συνθήκες που στην πράξη ακύρωναν αυτήν την παροχή. Το ασφαλιστικό γραφείο Master Group σας προσφέρει λύσεις και στις καθημερινές εξωνοσοκομειακές σας ανάγκες.

Το παίρνουμε προσωπικά!

ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ

Προτιμάτε να τα πούμε από κοντά; Κι εμείς το ίδιο! Κανονίστε τώρα ένα ραντεβού με τον εξειδικευμένο, για την ανάγκη σας, σύμβουλό μας! Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε και να λύσουμε κάθε σας απορία πρόσωπο με πρόσωπο!

bottom of page