ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ

Tο μεγαλύτερο δώρο που μπορείτε να δώσετε στην οικογένειά σας και στον κόσμο είναι ο υγιής εαυτός σας!

Εγγυόμαστε ότι οι πελάτες μας εξασφαλίζουν ατομικά νοσοκομειακά προγράμματα της καλύτερης ποιότητας, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Με πολυετή εμπειρία από το 1990, καταλαβαίνουμε κάθε μοναδική ασφαλιστική ανάγκη των πελατών μας. Με το Master Group να σας εκπροσωπεί, η ασφαλιστική σας διαδικασία θα είναι απαλλαγμένη από προβλήματα και εύκολη στην κατανόηση.

Τι όφελος θα έχω;

Στην ερώτηση «γιατί ιδιωτική ασφάλιση υγείας;» η απάντηση είναι απλή: για καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση σε περίπτωση νοσηλείας. Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες διαθέτουν προγράμματα υγείας τα οποία καλύπτουν πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια περίθαλψη ή και τα δυο, σε ένα πακέτο. Το τι θα διαλέξει ο ενδιαφερόμενος εξαρτάται αποκλειστικά από τις ανάγκες του. Ανάλογα με την εταιρεία και το ασφαλιστικό πρόγραμμα, μια ιδιωτική ασφάλεια υγείας μπορεί να καλύψει από ένα ποσοστό του κόστους νοσηλείας μέχρι και το πλήρες κόστος. Με ένα ιδιωτικό συμβόλαιο υγείας, μπορεί κανείς να καλύψει εξ'ολοκλήρου το κόστος της νοσοκομειακής του περίθαλψης σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε ποσά που ανέρχονται  και πάνω από 1.000.000 ευρώ κατ’έτος. 

Χρειάζομαι ιδιωτική ασφάλιση;

Ταλαιπωρία, ουρές, δημόσια νοσοκομεία ανήμπορα να διαχειριστούν τον… χείμαρρο ασθενών, ενοποιήσεις ταμείων που περιπλέκουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα και αφήνουν τον ασφαλισμένο... ανασφαλή. Η διάχυτη αβεβαιότητα που κυριαρχεί στον κλάδο της υγείας και πιο συγκεκριμένα σε αυτόν των ασφαλιστικών ταμείων του δημοσίου και στη δημόσια περίθαλψη κάνει ολοένα και περισσότερο κόσμο να σκέφτεται σοβαρά την πιθανότητα να επενδύσει σε άλλες, συμπληρωματικές λύσεις ιδιωτικού τύπου, όπως αυτή της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας. 

Πόσο θα μου κοστίσει;

Νομίζατε ότι είναι ακριβό να ασφαλίσετε το πολυτιμότερο σας αγαθό, την υγεία σας;

 

Ξανασκεφτείτε το!

Το κόστος κάθε προγράμματος ασφάλισης εξαρτάται από τις παροχές, την ηλικία ένταξης και τις προτεραιότητές σας.

Ενδεικτικά, ένα πρόγραμμα νοσοκομειακής κάλυψης μπορεί να στοιχίζει από 15€ περίπου το μήνα.

Εάν αποφασίσετε πάντως, να κάνετε ιδιωτική ασφάλεια υγείας, να έχετε υπόψη ότι όσο πιο νωρίς και όσο πιο υγιής είστε όταν την κάνετε, τόσο το καλύτερο θα είναι για εσάς για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον, στις νεαρές ηλικίες τα ασφάλιστρα είναι σαφώς χαμηλότερα και δεύτερον σας παρέχεται μια πιο ολοκληρωμένη κάλυψη καθώς δεν θα υπάρχουν εξαιρεσεις επίσης μεγαλώνοντας εγκυμονεί ο κίνδυνος απόρριψης της αίτησής σας από την ασφαλιστική εταιρεία.

FACE TO FACE

Προτιμάτε να τα πούμε από κοντά; Κι εμείς το ίδιο!

 

Κανονίστε τώρα ένα ραντεβού με τον εξειδικευμένο, στα νοσοκομειακά προγράμματα, σύμβουλό μας! Θα χαρούμε να λύσουμε κάθε σας απορία face to face είτε στο γραφείο μας, είτε στο δικό σας χώρο

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

MASTER GROUP

Follow

  • Google+ - White Circle

Contact

210 27 57 911

Address

Πιττακού 19, Νέα Ιωνία 142 31

©2017 by MASTER GROUP