Προστασία από τους καλύτερους στο χώρο!

Είτε χρειάζεστε ασφάλιση για την επιχείρησή σας είτε για προσωπική σας ζωή και περιουσιακά στοιχεία, έχουμε την εμπειρία για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την πολιτική ασφάλισης που είναι κατάλληλη για εσάς. Είμαστε αποφασισμένοι να σας προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών με συνέπεια, σεβασμό και ποιότητα, πάντα στις καλύτερες τιμές.

Δείτε το φάσμα των ασφαλιστικών μας πακέτων και μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Τα πάντα στη ζωή είναι κάπου αλλού και εκεί φτάνεις με ένα αυτοκίνητο!

Σας προσφέρουμε μια πληθώρα προγραμμάτων ασφάλειας αυτοκινήτου, για να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες κάλυψης, στο δικό σας όχημα και στο δικό σας πορτοφόλι. Τα προγράμματα έχουν οικονομικά ασφάλιστρα, με δυναμικό τρόπο τιμολόγησης που λαμβάνει υπόψη του μια σειρά από παράγοντες που αφορούν εσάς και το αυτοκίνητό σας. Σας εξασφαλίζουμε τις μοναδικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης και υποστήριξης του Master Group.

Carefree Drive
Tire repair

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΗΧΑΝΩΝ

Οι δύο ρόδες είναι γρηγορότερες αλλά και πιο επικίνδυνες!

Για σας που η μηχανή είναι ένα μέσο που σας δίνει άνεση και ελευθερία, το Master Group με τα έξυπνα προγράμματα ασφάλισης μοτοσυκλέτας, έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο αυτή την εμπειρία για σας. Νιώστε μεγαλύτερη σιγουριά και ελευθερία σε κάθε διαδρομή με τη μηχανή σας, με την υποστήριξη και την αξιοπιστία του Master Group.

ΑΤΟΜΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Tο μεγαλύτερο δώρο που μπορείτε να δώσετε στην οικογένειά σας και στον κόσμο είναι ο υγιής εαυτός σας!

Εγγυόμαστε ότι οι πελάτες μας εξασφαλίζουν ατομικά νοσοκομειακά προγράμματα της καλύτερης ποιότητας, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Με πολυετή εμπειρία από το 1990, καταλαβαίνουμε κάθε μοναδική ασφαλιστική ανάγκη των πελατών μας. Με το Master Group να σας εκπροσωπεί, η ασφαλιστική σας διαδικασία θα είναι απαλλαγμένη από προβλήματα και εύκολη στην κατανόηση.

Young Guy Outside
Piggybacks

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Η οικογένεια δεν είναι απλά κάτι σημαντικό. Είναι τα πάντα!

Προσφέρουμε διαφορετικά πακέτα προσαρμοσμένα για να ικανοποιούν τις προσωπικές, συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες σας. Πείτε μας τις απαιτήσεις της οικογένειάς σας και οι έμπειροι σύμβουλοί μας θα δημιουργήσουν ή θα προσαρμόσουν ανάλογα ένα σχέδιο ασφάλισης. Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να διαμορφώσει εξατομικευμένες προτάσεις βάσει των στοιχείων που μας παρέχετε. Είμαστε εδώ για να σας εκπροσωπούμε και να βεβαιωθείτε ότι θα συνάψετε το καλύτερο δυνατό ασφαλιστικό πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

 Ζήστε έτσι ώστε όταν τα παιδιά σας σκέφτονται τη δικαιοσύνη, τη φροντίδα και την ακεραιότητα, να σκέφτονται εσάς.

Ως γονέας, επιθυμείτε μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη ζωή για το παιδί σας. Από την πρώτη στιγμή της γέννησής του, φροντίζετε κάθε ημέρα να μην του λείψει κανένα αγαθό. 
Έχετε προνοήσει όμως για το μέλλον του; 
Με τα νοσοκομειακά προγράμματα παιδιού συμμετέχετε έμπρακτα στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για το παιδί σας, εξασφαλίζοντάς το από τη στιγμή της γέννησής του. Αν ενδιαφέρεστε να καλύψετε τη νοσοκομειακή ή / και την εξωνοσοκομειακή περίθαλψη του παιδιού σας, το πρόγραμμα που θα έχετε επιλέξει, θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε στο αυξημένο κόστος μιας ενδεχόμενης νοσηλείας.

Smiling Mature Woman with Gray Hair
Smiling in Class

Εξωνοσοκομεικά Προγράμματα

Καλύτερα το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν

H υγειονομική περίθαλψη αποτελεί το πρώτιστο αγαθό για κάθε άνθρωπο και κάθε πολιτισμένη κοινωνία είναι υποχρεωμένη να την παρέχει στα μέλη της, ανεξάρτητα από το φύλο, την ηλικία, την οικονομική ή οικογενειακή κατάσταση. Δυστυχώς, όμως, η πραγματικότητα απέχει πολύ. Το κοινωνικό κράτος, ακόμα και στις καλύτερες περιόδους του, παρείχε μεν υγειονομική περίθαλψη, σχεδόν σε όλους, αλλά με συνθήκες που στην πράξη ακύρωναν αυτήν την παροχή. Το ασφαλιστικό γραφείο Master Group σας προσφέρει λύσεις και στις καθημερινές εξωνοσοκομειακές σας ανάγκες.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το μέλλον εξαρτάται από τις αποφάσεις του παρόντος!

Το Master Group βοηθά τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο ασφαλείς από το 1990, παρέχοντας στους πελάτες μας το καλύτερο σχέδια σύνταξης στον κλάδο. Ξοδεύετε πάρα πολύτιμο χρόνο σκεπτόμενοι τι θα μπορούσε να σας συμβεί στο μέλλον; Μην ανησυχείτε! Είμαστε εδώ για να συνθέσουμε μια πολιτική που ανταποκρίνεται καλύτερα στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Grey House
The Business Page

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Όπου και να πας, ακόμη και στον παράδεισο, θα σου λείψει το σπίτι σου!

Το σπίτι μας είναι ο χώρος στον οποίο περνάμε μεγάλο διάστημα της ζωής μας, και πολλές όμορφες στιγμές. Αποτελεί όμως και ένα ξεχωριστό περιουσιακό στοιχείο. Κατανοώντας λοιπόν ποσό σημαντικό είναι για εσάς, σας προσφέρουμε ειδικά μελετημένα ασφαλιστικά προγράμματα, που ανταποκρίνονται σε ένα πλήθος κινδύνων, για την ασφάλιση της κύριας & εξοχικής κατοικίας, το στεγαστικό σας δάνειο και τους κοινόχρηστους χώρους. Γιατί θέλουμε να είμαστε πάντα δίπλα σας, προσφέροντας σας ουσιαστικές λύσεις.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η έξυπνη επιχείρηση είναι η ασφαλισμένη επιχείρηση!

Η δημιουργία και η ανάπτυξη μιας επιχείρησης είναι έργο ζωής και η διασφάλιση των κεκτημένων είναι ζητούμενο πρωτίστης σημασίας. Το Master Group, πιστό στη δέσμευσή του να βρίσκεται πάντα  δίπλα στους ασφαλισμένους του, δημιουργεί ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις ειδικά για επιχείρησή σας. Για να έχετε την ελευθερία να αξιοποιείτε το χρόνο σας υλοποιώντας τα επιχειρηματικά σας σχέδια, χωρίς να ανησυχείτε για όσα δεν μπορείτε να προβλέψετε. Για αυτό έχουμε φροντίσει εμείς!

Businessmen with Umbrellas
Piggybacks

ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Αποκτήστε την κάλυψη που σας αξίζει!

Η ζωή μας είναι γεμάτη προκλήσεις. Ενίοτε μία άτυχη στιγμή στην εργασία, στο σπίτι ή σε κάποια άλλη δραστηριότητά μας ενδέχεται να θίξει, άθελά μας, κάποιον άλλον. Οι ασφαλίσεις αστικής ευθύνης διασφαλίζουν σε αυτές τις περιπτώσεις την άμεση αποκατάσταση του λάθους σας. Μέσω μίας ευρείας γκάμας ασφαλιστικών προγραμμάτων γενικής και επαγγελματικής αστικής ευθύνης καλύπτουμε τις ειδικές ανάγκες κάθε περίπτωσης, εξασφαλίζοντας ηρεμία και ισορροπία στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή, πάντα με τη σφραγίδα της άμεσης εξυπηρέτησης του Master Group.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ

Το άγνωστο του ωκεανού μπορεί να συναρπάζει αλλά παραμένει άγνωστο!

Η θάλασσα, η αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης… μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα! Τα σκάφη αναψυχής μας ταξιδεύουν, προσφέροντάς μας μοναδικές στιγμές ευχαρίστησης, με την προϋπόθεση όμως ότι έχουμε προνοήσει για την ασφάλεια των επιβατών που μεταφέρουμε, αλλά και για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν. Το ασφαλιστικό μας γραφείο είναι εδώ να σας καλύψει από κάθε κίνδυνο εν πλω.

Ανακαλύψτε τι μπορεί να σας προσφέρει.

Businessmen with Umbrellas

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Πάντα δίπλα σας όταν τη χρειάζεστε!

Οποιαδήποτε στιγμή παρουσιαστεί πρόβλημα στο αυτοκίνητό σας, είτε από βλάβη είτε από ατύχημα ή ακόμα και αν χάσετε τα κλειδιά σας ή πάθετε λάστιχο, καλέστε την Οδική σας Βοήθεια και θα βρίσκεται άμεσα κοντά σας. 
Με εξειδικευμένο προσωπικό, σας προσφέρει ταχύτατη επιτόπου εξυπηρέτηση για την αποκατάσταση της βλάβης ή τη ρυμούλκηση του αυτοκινήτου σας σε κατάλληλο συνεργείο.

Piggybacks

Συνεργαστείτε με το Master Group και λάβετε προστασία από ένα από τα καλύτερα ασφαλιστικά γραφεία, σε ανταγωνιστικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

MASTER GROUP

Follow

  • Google+ - White Circle

Contact

Address

Πιττακού 19, Νέα Ιωνία 142 31

210 27 57 911

©2017 by MASTER GROUP