top of page

Προστασία από τους καλύτερους στο χώρο!

Είτε χρειάζεστε ασφάλιση για την επιχείρησή σας είτε για προσωπική σας ζωή και περιουσιακά στοιχεία, έχουμε την εμπειρία για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την πολιτική ασφάλισης που είναι κατάλληλη για εσάς. Είμαστε αποφασισμένοι να σας προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών με συνέπεια, σεβασμό και ποιότητα, πάντα στις καλύτερες τιμές.

Δείτε το φάσμα των ασφαλιστικών μας πακέτων και μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Τα πάντα στη ζωή είναι κάπου αλλού και εκεί φτάνεις με ένα αυτοκίνητο!

Σας προσφέρουμε μια πληθώρα προγραμμάτων ασφάλειας αυτοκινήτου, για να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες κάλυψης, στο δικό σας όχημα και στο δικό σας πορτοφόλι. Τα προγράμματα έχουν οικονομικά ασφάλιστρα, με δυναμικό τρόπο τιμολόγησης που λαμβάνει υπόψη του μια σειρά από παράγοντες που αφορούν εσάς και το αυτοκίνητό σας. Σας εξασφαλίζουμε τις μοναδικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης και υποστήριξης του Master Group.

Carefree Drive
Tire repair

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΗΧΑΝΩΝ

Οι δύο ρόδες είναι γρηγορότερες αλλά και πιο επικίνδυνες!

Για σας που η μηχανή είναι ένα μέσο που σας δίνει άνεση και ελευθερία, το Master Group με τα έξυπνα προγράμματα ασφάλισης μοτοσυκλέτας, έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο αυτή την εμπειρία για σας. Νιώστε μεγαλύτερη σιγουριά και ελευθερία σε κάθε διαδρομή με τη μηχανή σας, με την υποστήριξη και την αξιοπιστία του Master Group.

The Business Page
Businessmen with Umbrellas
Businessmen with Umbrellas
Piggybacks

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ

Το άγνωστο του ωκεανού μπορεί να συναρπάζει αλλά παραμένει άγνωστο!

Η θάλασσα, η αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης… μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα! Τα σκάφη αναψυχής μας ταξιδεύουν, προσφέροντάς μας μοναδικές στιγμές ευχαρίστησης, με την προϋπόθεση όμως ότι έχουμε προνοήσει για την ασφάλεια των επιβατών που μεταφέρουμε, αλλά και για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν. Το ασφαλιστικό μας γραφείο είναι εδώ να σας καλύψει από κάθε κίνδυνο εν πλω.

Ανακαλύψτε τι μπορεί να σας προσφέρει.

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Πάντα δίπλα σας όταν τη χρειάζεστε!

Οποιαδήποτε στιγμή παρουσιαστεί πρόβλημα στο αυτοκίνητό σας, είτε από βλάβη είτε από ατύχημα ή ακόμα και αν χάσετε τα κλειδιά σας ή πάθετε λάστιχο, καλέστε την Οδική σας Βοήθεια και θα βρίσκεται άμεσα κοντά σας. 
Με εξειδικευμένο προσωπικό, σας προσφέρει ταχύτατη επιτόπου εξυπηρέτηση για την αποκατάσταση της βλάβης ή τη ρυμούλκηση του αυτοκινήτου σας σε κατάλληλο συνεργείο.

Piggybacks

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Όπου και να πας, ακόμη και στον παράδεισο, θα σου λείψει το σπίτι σου!

Το σπίτι μας είναι ο χώρος στον οποίο περνάμε μεγάλο διάστημα της ζωής μας, και πολλές όμορφες στιγμές. Αποτελεί όμως και ένα ξεχωριστό περιουσιακό στοιχείο. Κατανοώντας λοιπόν ποσό σημαντικό είναι για εσάς, σας προσφέρουμε ειδικά μελετημένα ασφαλιστικά προγράμματα, που ανταποκρίνονται σε ένα πλήθος κινδύνων, για την ασφάλιση της κύριας & εξοχικής κατοικίας, το στεγαστικό σας δάνειο και τους κοινόχρηστους χώρους. Γιατί θέλουμε να είμαστε πάντα δίπλα σας, προσφέροντας σας ουσιαστικές λύσεις.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η έξυπνη επιχείρηση είναι η ασφαλισμένη επιχείρηση!

Η δημιουργία και η ανάπτυξη μιας επιχείρησης είναι έργο ζωής και η διασφάλιση των κεκτημένων είναι ζητούμενο πρωτίστης σημασίας. Το Master Group, πιστό στη δέσμευσή του να βρίσκεται πάντα  δίπλα στους ασφαλισμένους του, δημιουργεί ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις ειδικά για επιχείρησή σας. Για να έχετε την ελευθερία να αξιοποιείτε το χρόνο σας υλοποιώντας τα επιχειρηματικά σας σχέδια, χωρίς να ανησυχείτε για όσα δεν μπορείτε να προβλέψετε. Για αυτό έχουμε φροντίσει εμείς!

ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Αποκτήστε την κάλυψη που σας αξίζει!

Η ζωή μας είναι γεμάτη προκλήσεις. Ενίοτε μία άτυχη στιγμή στην εργασία, στο σπίτι ή σε κάποια άλλη δραστηριότητά μας ενδέχεται να θίξει, άθελά μας, κάποιον άλλον. Οι ασφαλίσεις αστικής ευθύνης διασφαλίζουν σε αυτές τις περιπτώσεις την άμεση αποκατάσταση του λάθους σας. Μέσω μίας ευρείας γκάμας ασφαλιστικών προγραμμάτων γενικής και επαγγελματικής αστικής ευθύνης καλύπτουμε τις ειδικές ανάγκες κάθε περίπτωσης, εξασφαλίζοντας ηρεμία και ισορροπία στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή, πάντα με τη σφραγίδα της άμεσης εξυπηρέτησης του Master Group.

Το παίρνουμε προσωπικά!

ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ

Προτιμάτε να τα πούμε από κοντά; Κι εμείς το ίδιο! Κανονίστε τώρα ένα ραντεβού με τον εξειδικευμένο, για την ανάγκη σας, σύμβουλό μας! Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε και να λύσουμε κάθε σας απορία πρόσωπο με πρόσωπο!

bottom of page