top of page

Interlife: Ασφάλιση από ατύχημα ανεξαρτήτως επαγγέλματος σε προνομιακή τιμή


Προστασία PERSONAL Ατομικό Πρόγραμμα Ασφάλισης κατά Ατυχημάτων

Το πρόγραμμα Προστασία PERSONAL καλύπτει τον ασφαλισμένο προσωπικά, ανάλογα με το επάγγελμα που ασκεί, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος. Σκοπός του είναι η εξασφάλιση σε περίπτωση προσωπικού ατυχήματος, αποζημιώνοντας τα πραγματοποιηθέντα Ιατροφαρμακευτικά Έξοδα ή καταβάλλοντας επιδόματα που θα τον ανακουφίσουν οικονομικά.

Χαρακτηριστικά του Προγράμματος

Το κυριότερο χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι ότι κατατάσσει τα επαγγέλματα σε 3 κατηγορίες ανάλογα με την επικινδυνότητά τους και ότι παρέχεται σε 5 διαφορετικά σχέδια ασφάλισης, ώστε σε κάθε περίπτωση να προσφέρεται η ασφαλιστική προστασία που έχει πραγματικά ανάγκη ο καθένας ξεχωριστά και μοναδικά. Στο πρόγραμμα ασφαλίζονται άτομα από 18 ετών έως 60 ετών (λήγει στην ηλικία των 65 ετών).

Καλύψεις Προγράμματος

  • Απώλεια Ζωής & Μόνιμη Ολική ή Μερική Ανικανότητα

Η Εταιρία αναλαμβάνει την υποχρέωση να καταβάλλει στον ασφαλισμένο ή στους δικαιούχους του, το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο σε περίπτωση που λόγω Ατυχήματος επέλθει Απώλεια Ζωής ή Μόνιμη Ολική Ανικανότητα. Σε περίπτωση Μόνιμης Μερικής Ανικανότητας από Ατύχημα, καταβάλλεται ποσοστό του ασφαλιζομένου κεφαλαίου ανάλογα με το βαθμό της ανικανότητας.

  • Ιατροφαρμακευτικά Έξοδα

Η εταιρία καλύπτει τα έξοδα που πραγματοποίησε ο ασφαλισμένος για Γιατρούς και Φάρμακα, χωρίς υποόριο, μέχρι το ανώτατο ανά περίπτωση ατυχήματος και ανάλογα με το σχέδιο που έχει επιλέξει.

  • Νοσοκομειακό Επίδομα

Σε περίπτωση νοσηλείας του ασφαλισμένου λόγω Ατυχήματος, η Εταιρία θα καταβάλλει για κάθε ημέρα παραμονής του στο νοσοκομείο ή την κλινική, το συμφωνηθέν ημερήσιο ποσό για την Νοσοκομειακή του Περίθαλψη, με ανώτατο όριο νοσηλείας τις 90 ημέρες (για κάθε ατύχημα).

  • Πρόσκαιρη Ολική Ανικανότητα

Σε περίπτωση που σωματική βλάβη η οποία έχει επέλθει από Ατύχημα, καταστήσει τον ασφαλισμένο προσωρινά ολικά ανίκανο να εργαστεί, η Εταιρία θα τον αποζημιώνει εβδομαδιαίως με το ασφαλιζόμενο ποσό που ο ίδιος έχει επιλέξει, για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η ανικανότητα αυτή, μέχρι δύο χρόνια.

Σημαντικές Δημοσιεύσεις
Πρόσφατες Δημοσιεύσεις
Αρχείο
Ετικέτες
Ακολουθήστε μας
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page