top of page

Ασφαλίζονται ζημιές από έκρηξη και πυρκαγιά στο «Λέβητα Κεντρικής Θέρμανσης»


Εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα χρησιμοποιούν για την θέρμανση του χώρου τους λέβητα πετρελαίου ή φυσικού αερίου.


Η παροχή «Ζημιές στον Λέβητα» δίδεται μέσα από τα συμβόλαια περιουσίας όλων των εταιρειών και καλύπτει τις υλικές ζημιές που προκαλούνται στο ασφαλισμένο κτήριο ή/και περιεχόμενο από πυρκαγιά ή έκρηξη που θα προκληθεί στον λέβητα κεντρικής θέρμανσης πετρελαίου ή σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, φωταερίου, υγραερίου ή ακόμα και στον θερμοσίφωνα. Επιπλέον η παροχή αποζημιώνει και τις υλικές ζημιές στο ίδιο το αντικείμενο δηλαδή τον λέβητα έως ενός ορισμένου ανώτατου ποσού π.χ. 5.000, 6.000 κτλ ανάλογα το συμβόλαιο και την εταιρεία.


Προϋπόθεση της παροχής είναι η εγκατάσταση να αποτελεί ατομική ιδιοκτησία του ασφαλισμένου ή και κοινόχρηστη σε περιπτώσεις πολυκατοικιών, να έχει συμπεριληφθεί η αξία του στο κεφάλαιο ασφάλισης οικοδομής ή/και περιεχομένου και να τηρείται αποδεδειγμένα η συντήρηση των εγκαταστάσεων και τα συνήθη μέτρα ασφαλείας. Το κόστος της παροχής συμπεριλαμβάνεται μέσα στο συνολικό ασφάλιστρο ενός συμβολαίου περιουσίας κατοικίας και επιχείρησης που ενδέχεται να κοστίζει ακόμα και από 50 ευρώ το χρόνο (ή και λιγότερο!) ανάλογα το είδος κτηρίου, τις παροχές και την εταιρεία.

Σημαντικές Δημοσιεύσεις
Πρόσφατες Δημοσιεύσεις
Αρχείο
Ετικέτες
Ακολουθήστε μας
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page